Hallo beste Fans van de Bluesbreakers.

Hier een woordje van Dik, frontman van de Bluesbreakers om jullie eens te berichten hoe wij
thuis in verband met de COVID -19 niet kunnen optreden en met elkaar kunnen oefenen.
Al diverse maanden liggen wij stil en alle optredens zijn afgezegd.
Heel erg jammer maar ons doel is altijd geweest om zo veel mogelijk te spelen, wat wij ook gewend waren en ieder weekend op pad konden.
En nu zit je thuis en alles is ingepakt en staat te wachten tot we er weer op uit kunnen. Het valt
totaal niet mee om ieder weekend thuis te zitten en niet te kunnen spelen op grote festival, zalen en kroegen in binnen en buitenland waar onze Fans op zitten te wachten. Ook de kroegen hebben het erg zwaar. Helaas worden er nog steeds optredens afgeblazen. Erg jammer maar we komen wel weer terug, toch zal het wel even duren. Ondanks mijn ziekte ging het weer redelijk goed en mocht ik weer optreden toen de corona opdook konden we vooralsnog niet optreden. Wel houden wij onderling contact met elkaar en sturen wel wat nummers door om te luisteren of het wat is om te maken. Ook zijn we met eigen werk bezig zodat ons repertoire uitgebreid gaat worden.
De muziek gaat altijd door en zeker als je al zolang in het vak zit. Wij hopen dan ook dat we dit jaar weer op de Buhne kunnen staan en onze fans weer een plezier kunnen doen door onze muziek
te kunnen laten horen.  Jammer is ook dat er diverse Bluesfestivals niet doorgaan waar wij ook helemaal opgerekent hadden. Zodra alles achter de rug is leest u vanzelf wel weer waar de Bluesbreakers optreden. Ook wensen wij alle zaalhouders en organisatoren heel veel succes en
doorzettingsvermogen om de kop boven water te houden al zal he niet mee vallen en zeker niet voor
de kleine ondernemers. .

Met een Blues groet van alle bandleden,
Dik.Korving Frontman