Belangrijk bericht Bluesbreakers,

Update:

Ondanks eerdere berichten blijkt er geen lymfklierkanker te zijn vastgesteld. Er is een lage vorm van leukemie geconstateerd en gelukkig is hier een prima behandeling voor ontwikkeld. Dik maakt het inmiddels goed en staat binnenkort weer op de bühne! Wij kijken erg uit om er weer voor jullie staan! 

 

We zijn helaas erg aangeslagen door een droevig bericht; Frontman van de Bluesbreakers is opgenomen in het ziekenhuis.

Na verschillende onderzoeken werd duidelijk dat Dik Korving lijdt aan leukemie en hierdoor is hij afgelopen maandag opgenomen in het ziekenhuis. Ondanks het verschrikkelijke nieuws is de frontman van de Bluesbreakers hoopvol ingesteld en word het erg op prijs gesteld om de aankomende tijd rust te krijgen voor zijn herstel. De komende week zal duidelijk moeten worden welke behandeling zal worden gestart.
Verder zal de band nazien en overleggen welke optredens wel of niet kunnen gaan plaatsvinden.

Namens de Bluesbreakers wensen wij Dik & Jannie heel veel sterke toe in deze moeilijke periode.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *